Zoeken in deze blog

woensdag 16 mei 2012

Kan ik stage of vrijwilligerswerk doen bij jullie Vereniging?

Ik ben op zoek naar een stageplaats.
Ik ben op zoek naar een zinnige tijdsbesteding. 

Of je stage kan lopen binnen onze Vereniging hangt af van welke opleiding je volgt en hoeveel stage je moet geven. Wij zijn op zoek naar jonge mensen die vanuit hun opleiding (vb. sociaal werk, psychologie,...) graag in contact willen komen en ervaring willen opdoen in het werken met mensen met een eetstoornis.

Een voltijdse stageplaats kunnen we jammer genoeg niet aanbieden, aangezien onze vereniging draait door de inzet van vrijwilligers en een deeltijdse medewerker (psychologe en sociaal assistente). Maar we willen zeker een forum aanbieden waar studenten of vrijwilligers van onze ruimte gebruik kunnen maken om vanuit hun opleiding activiteiten te organiseren voor mensen met een eetstoornis.

Voor ervaringsdeskundigen (mensen met een eetstoornis of ouders of familieleden) bekijken we telkens per situatie welke mogelijkheden er zijn.
Als je geïnteresseerd bent, stuur je een e-mail naar info@anbn.be. Je wordt dan uitgenodigd om eens op gesprek te komen, zodat we de concrete invulling kunnen bekijken.

Geen opmerkingen: